Medlemsformer 2023

Vi erbjuder medlemskap på olika nivåer 

Oavsett om du vill elitsatsa på din golfkarriär eller sällskapsspela med dina golfvänner så är golf något du gör för att ha kul. Vi erbjuder olika medlemsformer både på den variationsrika 18-hålsbanan eller den utmanande 9-hålsbanan men också på den lärorika och utvecklande Korthålsbanan. Mer om vad som ingår i våra olika medlemsformer kan du läsa nedan.

Utöver detta, har du även tillgång till vår Driving range med högklassiga bollar, ett klubbhus med en förstklassig restaurang, en av Sveriges bästa Golfshopar samt serviceminded personal – vi är här för din skull.

  • Som medlem har du möjligheten att bjuda med dig tre gäster i bollen, på respektive 18 eller 9-hålsrunda, till reducerad greenfee under högsäsong
  • Du spelar mot reducerad greenfee på Delsjö GK, Varberg GK, Falkenbergs GK, Forsgårdens GK och Fjällbacka GK
  • Du får ett aktivt Golf-Id som ger dig tillgång till "Min Golf" på golf.se
  • Nyhetsbrev
  • Vissa förmåner gäller ej KB-medlemmar

 

Det som vi kallar för Fullbetalande medlemskap ger dig inga begänsningar. Du har fritt spel alla veckans dagar på alla våra banor. 

Vardagsmedlem

Är du en av dem som utnyttjar vardagarna till golfspel och helgerna till annat? Då är det dig vårt Vardagsmedlemskap är utformat för. Måndag till fredag spelar du när du vill, på vilken av de tre banorna du vill, och dessutom gäller reducerad greenfee om du känner dig manad att utnyttja någon av banorna även på helgen. 

Nya Banan-medlem (9-hålsbanan)

När du tar dig tid till det fantastiska spelet, då är golf både roligt och avslappnande. Men skola, jobb, barn, matlagning, ja, livet i allmänhet ger dig tider att passa. Känner du att 18 hål ibland kräver lite för mycket tid?

Som Nya Banan-medlem har du full tillgång till både 9-hålsbanan och vår närspelsvässande Korthålsbana, som båda två ger en rolig golfupplevelse utan att du måste avsätta för mycket tid. Dessutom har du ändå möjligheten att ge dig ut på 18-hålsbanan när du får tillfälle. Som NB-medlem spelar du alltid mot reducerad greenfee på Gamla Banan. I medlemskapet ingår köplats till Fullvärdigt medlemskap utan avgift.

Korthålsmedlem

Medlemsform till dig under 22 år eller +75 (inkl. hälsoskäl). Medlemskapet ger dig fritt spel på Korthålsbanan (pay & play) & ett aktivt Golf-Id.


Passar dig som:
  • Är ny inom golfen och vill starta upp
  • Inte hinner spela så mycket, men vill ha chansen att spela när du kan och har tid
  • Trivs bäst på vår närspelsvässande KorthålsbanaFamiljerabatten innebär en maximal årsavgift på 23 634 kr. Rabatten gäller endast om barnen är hemmaboende och under 25 år. 

Delbetala din årsavgift

Via More Golf kan du välja att delbetala din årsavgift under 6 eller 12 månader. Mer om fördelarna och hur du ansöker hittar du på golf.se/moregolf. Se information i högerboxen.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar