Avslutning 1.a Omgången

Vinnare 1.a Omgången, A-klassen

Vinnare 1.a Omgången, A-klassen

Slutrapport från 1.a Omgången

 

Först ett tack till alla 50 deltagarna på After Golfen för ert tålamod. Det drog ut lite mer än planerat. Detta pga att det var första gången vi arrangerade en avslutning efter Shotgun. Scorekortsinmatningen tar ju då lite tid plus att det strulade i början. Tack till Tor Flyrin som hjälpte till med inmatningen. Sedan tar det givetvis lång tid med så många priser att dela ut. Men vi lär oss och räknar med att det skall gå snabbare nästa gång.

Sponsorer
Apropå priser – tack till vår nya sponsor Erik Olsson Fastighetsförmedling som bidrog med många extra priser som lottades ut bland deltagarna. Även tack till Lollo som bidrog med bollarna i Närmast hålpriset och Krogen som skänkte lunchkuponger till Bästa Bruttovinnarna.

 

 

Resultat
Vinnarna i dagens tävling

  • A-klassen Johan Skårberg, 35 slag
  • B-klassen Göran Lundahl, 37 slag
  • C-klassen Hans E Berg, 33 slag
  • Bästa Brutto Johan Skårberg, 36 slag. Presentkort finns i kansliet
  • Närmast hål. Johan Skårberg, 53 cm

Ett fel i klassindelningen har rättats till i efterhand då att ett par spelare felaktigt hamnade i A-klassen i stället för i B-klassen. De rätta resultatlistorna hittar du här. Min Golf.
Totalt startade 47 spelare i Shotgun-tävlingen. Klart fler än i förra årets tävlingar på Nya Banan!

Lagtävlingen
Vi hade också en lagtävling om Bästa bollen - Poängbogey, 3 bästa resultat per hål.
Det blev delat resultat mellan två lag med 53 poäng. I det ena laget spelade Uno Karlsson, Göran Lundahl, Jan-Eric Olsson plus en ”Joker”. Det andra laget bestod av Lars Liljebjörn, Tor Flyrin, Nisse Lundberg och Svante Carlberg.

Omgångsresultat

  • A-klassen, Ingemar Karlsson, 57 OOM-poäng
  • B-klassen Göran Lundhl, 58 OOM-poäng
  • C-klassen , Hans E Berg, 53 OOM-poäng

GRATTIS! Ni har presentkort på 500 kr att hämta i kansliet.

OOM-redovisningarna hittar du här Min Golf. Korrigeringarna med hänsyn till klassbyten syns inte här men de påverkar som sagt inte slutresultatet.

Efter korrigering av deltagarantalet i B-klassen finns också ett presentkort i kansliet till Gunnar Borch Sivertsen för 3.e platsen.

Flaggtävlingen
Vi hade en tävling där det gällde att ange rätt land till 13 st landsflaggor. 
Vinnare med alla 13 rätt blev Anders Ternbom. Grattis!

Lotteriet – ”The Winner Takes It All”
Man kunde köpa lotter för 40 kr/st.  Totalt satsades 1 680 kr och den lycklige vinnaren blev Are Knoph. Grattis Grattis!

Pro-Am tävlingen
I dagens tävling, plus nästa Shotgun tävling på Nya Banan den 5 juli, tävlar vi om tre platser i ProAm-tävlingen som spelas i samband med den stora LETAS-damtävlingen Göteborg Open den 16 augusti.

En plats står på spel till varje klass. Vinnarna är de som har bäst placeringssiffra efter de två tävlingarna. Den som vinner en tävling har placeringssiffra 1, tvåan har 2 osv. De som har lägst placeringssiffra vinner. Vid lika resultat gäller normala särskiljningsregler. 

Det var allt (och det var inte lite) för denna gång. Välkomna till nästa Herrgolf!

Med herrliga hälsningar!

Svante, Tommie, Ulf och Nisse