Aktuell Information 2023

Här finner ni aktuell information!

 

2023 års säsong startar 27 april med tävling på förmiddagen och Uppstartsmöte 18.00. 

Uppstartsmötet startar 18.00. Om du VILL äta anmäler du dig i Min Golf fram till 21 april 10.00. Om du INTE vill äta kan du anmäla dig fram till 26 april 10.00. Meny: Caesarsallad med kyckling och bacon.

Tävlingen spelas på Gamal Banan med start 9.00-11.30. Spelformen är singel slaggolf samt lagspel där bollen utgör laget. Alla spelar från tee 45. Anmälan och betalning i Min Golf från den 6 april. Prisutdelning vid kvällens Uppstartsmöte.

 

Utflykten till Vara Bjertorp GK med övernattning på Bjertorps slott 16-17 maj är fulltecknad. Vill du sätta upp dig på reservlista kontakta Barbro Augustsson 0706 980762 eller Ylva Larsson 0705 257991.

  

   

Vid vår After Golf träff 2 juni 2022 var temat Regler. Alla damer hade uppmanats att maila in regelfrågor som de var osäkra på till Annelott Jansson. Annelott tog hjälp av vår egen domare Lena Jovén Dellenborg och tillsammans hade de en mycket bra genomgång under kvällen.

I länken nedan finns både frågorna och svaren!  

 

Nyhet! Nu finns vi på Facebook, Damgolfen på Hamra.

Många golfklubbar finns på Facebook och vi vill ju inte vara sämre. Facebooksidan är till för damer som är medlemmar på Kungsbacka GK. Sidan är privat och det som publiceras kan bara läsas av medlemmar i gruppen. Syftet är att där kan du t.ex. hitta en spelpartner både till sällskapsrundor och damernas lagtävlingar. Kanske vill du sälja eller köpa begagnad golfutrustning. Lägga ut bilder på trevliga stunder på golfbanan m.m.

Administratör för sidan är Annelott Jansson, hon godkänner medlemmar och inlägg innan de publiceras.

Damkommittén använder inte Facebooksidan för information om damverksamheten det gör vi här på vår hemsida.

  

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet maila i så fall dessa till Barbro Augustsson, 031.930762@telia.com.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon tävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!