Aktuell Information 2023

Här finner ni aktuell information!

 

Tisdagen den 5 september åkte 23 damer på dagsutflykt ända till Hovås. Vi fick en mycket trevlig dag. Banan hade torkat upp bra och var i ett fint skick.

I Bildgalleriet finns foton från dagen!

 

  

Viktigt! Om det skulle hända något så att du måste avboka dig efter det att lottningen är klar och startlistan har pubicerats. Då är det viktigt att du kontaktar den som är tävlingsansvarig via telefon eller sms!

Nyhet! På vår Facebook sida "Damgolfen på Hamra" finns nu en Chatt funktion. Där kan du söka kontakt med en spelpartner!

 

Jakten på poäng till till finalspelet för att bli Årets Dam är i full gång.

Hur du ligger till i "Race to the final" ser du under fliken med samma namn här på hemsidan.

Ställningen i eclectic ser du i Min Golf under Order Of Merit.

Om du gör en birdie, glöm inte att gå in i damrummet efter tävlingen tillsammans med din markör och notera och lägg sedan lappen i fågelholken.

 

    

Vi finns på Facebook, Damgolfen på Hamra.

Många golfklubbar finns på Facebook och vi vill ju inte vara sämre. Facebooksidan är till för damer som är medlemmar på Kungsbacka GK. Sidan är privat och det som publiceras kan bara läsas av medlemmar i gruppen. Syftet är att där kan du t.ex. hitta en spelpartner både till sällskapsrundor och damernas lagtävlingar. Kanske vill du sälja eller köpa begagnad golfutrustning. Lägga ut bilder på trevliga stunder på golfbanan m.m.

Administratör för sidan är Annelott Jansson, hon godkänner medlemmar och inlägg innan de publiceras.

Damkommittén använder inte Facebooksidan för information om damverksamheten det gör vi här på vår hemsida.

  

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet maila i så fall dessa till Barbro Augustsson, 031.930762@telia.com.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon tävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!