Våra Banor

36 unika hål - 3 banor - 3 olika upplevelser

Med en enastående natur och ett alltid pågående arbeta att förbättra våra banor. Passar alla oavsett handicap. En perfekt blandning av park-, seaside- och skogsbana. Vi ger dig variationen du aldrig tröttnar på!

Slopetabeller: Klicka här

Banguider: Klicka här!

 

Gamla Banan (18-hålsbanan) 

Spelar du Gamla Banan erbjuder vi dig en förstklassig upplevelse med en härlig bankaraktär där du får känna på allt från lummig skogs- och parkbana till vindpinad seaside.
1974 lades grunden för denna variationsrika 18-hålsbana då 13 hål stod spelklara. Dessa bestod av nuvarande parkhålen 1-6 och de knixiga hålen 12-18. Tre år senare var även de vackra och utmanande sjöhålen klara, och därmed hade Kungsbacka sin första 18-hålsbana!
Flera greenområden och hål har byggts om under de senaste åren, med fantastiskt resultat.

Banrekord Herr (Vit tee): 63 slag Marcus Palm

Banrekord Dam (Blå tee): 66 slag Chiara Tamburlini (SUI) 

Korthålsbanan - Pay & Play

Banan som är tillgänglig för alla, alltid! Det finns inga krav på förkunskaper för att få spela på Korthålsbanan. Denna bana består av 9 korthål mellan 80-125 meter, och oavsett om du håller i din första klubba eller tränar febrilt inför en viktig tävling så passar Korthålsbanan för dig. Du som nyligen funnit lyckan i golfen får en rolig och spännande utmaning, medan du som är mer etablerad i golfvärlden får en utmärkt möjlighet att vässa ditt närspel och lite kortare järnklubbor. 
2003 var utbyggnaden av vår Korthålsbana klar, de tidigare 5 hålen blev 9 hål där du får uppleva fina greenområden och en stor damm som ofta är i spel och gör hålen mer spännande.